SOMA: Εντελώς δωρεάν για όλους το horror adventure στο GOG!

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το SOMA μέχρι και το τέλος του έτους, στο πλαίσιο των δωρεάν παιχνιδιών που προσφέρονται για το μήνα Δεκέμβριο. Όσοι ενδιαφέρονται, όμως, να αποκτήσουν επίσης εντελώς δωρεάν το πολύ ενδιαφέρον horror adventure για να παίζουν από Windows PC ή Mac, τότε μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα GOG.com μέσα στις επόμενες 48 ώρες και να το προσθέσουν χωρίς καμία δέσμευση στη βιβλιοθήκη τους!

Το κατάστημα GOG.com προσφέρει το SOMA εντελώς δωρεάν (κανονική τιμή €26.49) στο πλαίσιο του Winter Sale που περιλαμβάνει εκπτώσεις έως και 90% σχεδόν σε όλο τον κατάλογο των τίτλων του.

SOMA

Βυθιστείτε σ' ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, καθώς ξυπνάτε σε μια μετα-αποκαλυπτική υποβρύχια ερευνητική εγκατάσταση μετά από ένα νευρολογικό πείραμα.

Χωρίς όπλα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, εξερευνήστε ένα λασπωμένο περιβάλλον γεμάτο με εχθρικά χαλασμένα ρομπότ. Οι κλασικές τρομακτικές τακτικές και η δαιδαλώδης αφήγηση του SOMA θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε τι σημαίνει να είναι κανείς άνθρωπος.

Loading