Sony και Zoom συνεργάζονται για να φέρουν την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων στις BRAVIA τηλεοράσεις

Η Sony ανακοίνωσε ότι η Zoom Video Communications, Inc. θα εμφανιστεί στις τηλεοράσεις BRAVIA της Sony που είναι συμβατές με το BRAVIA CAM. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις από την άνεση του σαλονιού τους. Η BRAVIA της Sony είναι η πρώτη επωνυμία τηλεοράσεων που υποστηρίζει την εφαρμογή Zoom for TV μέσω του Google Play Store.

sony-zoom-bravia.jpg

Με το Zoom στις τηλεοράσεις BRAVIA, οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Zoom μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες επικοινωνίας μέσω βίντεο. Αυτά περιλαμβάνουν την επικοινωνία μέσω βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασης, την κοινή χρήση οθόνης και τα εργαλεία συνεργασίας. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις προηγμένες λειτουργίες του BRAVIA CAM - αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο μακριά βρίσκεστε από την τηλεόραση, και στη συνέχεια προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας ώστε να είναι ακριβώς σωστές. Όλα αυτά είναι εφικτά με μια πολύ απλή διαδικασία - όταν χρησιμοποιείτε μια συμβατή τηλεόραση μαζί με το BRAVIA CAM, αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή Zoom από το Google Play και να την εκκινήσετε με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Το Zoom θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του καλοκαιριού σε επιλεγμένες τηλεοράσεις BRAVIA που είναι συμβατές με το BRAVIA CAM.

Loading