Μια πρόσφατη διαρροή ίσως ανάγκασε τη Sony να επισπεύσει την επίσημη ανακοίνωση των νέων λειτουργιών που θα φέρει στο PlayStation 4 με το επερχόμενο firmware update 5.0. Η έκδοση βρίσκεται αυτή την περίοδο σε στάδιο beta και αναμένεται σχετικά σύντομα το λανσάρισμα της σε όλους.

Ξεκινώντας από μια προσθήκη που σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο στη χώρα μας, το update 5.0 θα φέρει υποστήριξη μεταξύ άλλων και της Ελληνικής γλώσσας.

Ακόμη, περιμένουμε επανασχεδιασμό του συστήματος γονικού ελέγχου με την προσθήκη του "Family Manager" στο PlayStation Network για ευκολότερη δημιουργία λογαριασμών για παιδιά, καλύτερο έλεγχο της λίστας των φίλων τους και επιλογές ομαδοποίησης τους ανάλογα με το παιχνίδι.

Αν ασχολείστε με live broadcasting του παιχνιδιού σας θα μπορείτε να συνδέσετε τα δικά σας communities απευθείας στα videos για να κερδίζετε περισσότερο κόσμο που σας ακολουθεί. Οι κάτοχοι PS4 Pro θα έχετε την ευχέρεια μετάδοσης στο Twitch σε ανάλυση 1080p.

Άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες είναι η δυνατότητα αποστολής συγκεκριμένου link και αναπαραγωγή του από τον παραλήπτη απευθείας από το μήνυμα (π.χ. κάποιο τραγούδι), η δυνατότητα απενεργοποίησης των pop-up ειδοποιήσεων, η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος των pop-up ειδοποιήσεων (λευκό ή μαύρο) και η απενεργοποίηση των previews.

[Sony]

Advertisements