Star Wars: Squadrons, νέο trailer για το story campaign από τη Gamescom 2020

Η EA παρουσίασε ένα νέο trailer για το Star Wars: Squadrons στο πλαίσιο της Gamescom 2020, το οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τη single-player campaign του παιχνιδιού, ενώ έριξε φως στην υπόθεση μέσα από το επίσημο blog της.

Στο Star Wars: Squadrons θα μπορούμε να παίξουμε είτε με το μέρος της Αυτοκρατορίας, είτε με το μέρος της New Republic. Η χρονική περίοδος όπου εκτυλίσσεται η ιστορία είναι μόλις μερικούς μήνες πριν τη μάχη της Endor. Η New Republic έχει μόλις καθιερωθεί ως νόμιμη κυβέρνηση αποτινάσσοντας από επάνω της τον ρόλο της Αντίστασης, ενώ η Αυτοκρατορία έχει χάσει τον αυτοκράτορα της και βλέπει τα θεμέλια της να καταρρέουν. Ορισμένοι Imperials παραμένουν πιστοί, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιος πρέπει να ηγηθεί. Όλοι τους, πάντως, συμφωνούν ότι πρέπει να καταστρέψουν τους επαναστάτες.

Εκτός από το story campaign, το Star Wars: Squadrons περιλαμβάνει διάφορα multiplayer modes για μάχες 4v4, όπως το Dogfights ως παραδοσιακό deathmatch mode, αλλά και το Fleet Battles όπου νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα καταστρέψει πρώτη τη ναυαρχίδα του αντίπαλου στόλου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το Star Wars: Squadrons θα προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης των σκαφών (X-Wing, A-Wing, Y-Wing, U-Wing, TIE Fighter, TIE Interceptor, TIE Bomber, TIE Reaper), τόσο στο κομμάτι των επιδόσεων, όσο και σε καθαρά διακοσμητικό επίπεδο.

Το Star Wars: Squadrons θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2020 για PS4, Xbox One και Windows PC, αλλά και για VR headsets. Φυσικά, υποστηρίζει cross-play για να παίζεις με τους φίλους σου ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο καθένας.

Loading