Super Nintendo World: Ο δημιουργός του Mario μας ξεναγεί στο θεματικό πάρκο!

Σε περίπου ενάμιση μήνα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Super Nintendo World στην Ιαπωνία (συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου 2021) και γι’ αυτό η εταιρεία αποφάσισε να αφιερώσει ένα special Nintendo Direct για να μας ξεναγήσει στο θεματικό πάρκο της με οικοδεσπότη τον δημιουργό του Mario (και όχι μόνο), κ. Shigeru Miyamoto.

Ο κ. Miyamoto περιηγείται σε διάφορες τοποθεσίες του Super Nintendo World, μας δείχνει το εσωτερικό ενός Warp Pipe, το power-up band και τη συνοδευτική εφαρμογή για smartphones, αλλά και το κατάστημα δώρων που περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον κόσμο της Nintendo.

Tο θεματικό πάρκο Super Nintendo World χαρακτηρίζεται ως ένα “video-game που εκτυλίσσεται στην πραγματική ζωή”, καθώς οι επισκέπτες θα βιώνουν μια εμπειρία σαν να βρίσκονται μέσα σε video game, θα φορούν ένα smart band που επικοινωνεί με εφαρμογή για smartphones, θα “σπάζουν” πραγματικά Question Blocks, θα συμμετέχουν σε πίστα Mario Kart κ.ά. Είναι το πρώτο από τα θεματικά πάρκα που σκοπεύει να δημιουργήσει η Nintendo, αφού στα σχέδια της είναι να στηθούν αντίστοιχα στο Orlando, στο Hollywood και στη Σιγκαπούρη στο μέλλον.

Ό,τι πρέπει για Σάββατο πρωί με το καφεδάκι σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading