Αυτοκτόνησε ανεβάζοντας φωτογραφίες του θανάτου της στο Facebook και συνομιλώντας στο chat!

Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της η ταϊβανέζικης καταγωγής Claire Lin την ημέρα των 31ων γενεθλίων της. Αφού κλείστηκε σε ένα δωμάτιο, εισέπνευσε μέχρι θανάτου δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από μαγκάλι, φροντίζοντας να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες του αργού θανάτου της με τους φίλους της στο Facebook!

Όσο περίμενε να χάσει τις αισθήσεις της, η Claire Lin συνομιλούσε με 9 φίλους της στο chat ενημερώνοντάς τους για την αυτοκτονία της. Το πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι στο διάστημα αυτό, ανέβαζε και φωτογραφίες από το δωματίο της παρουσιάζοντας τους καπνούς και τη φωτιά που είχε ανάψει.

Οι φίλοι της προσπάθησαν να της αποσπάσουν πληροφορίες για την τοποθεσία της και την ικέτευαν να σταματήσει, κανένας όμως από αυτούς δεν επικοινώνησε με την αστυνομία ή τη γραμμή βοήθειας του Facebook. Το τραγικό αυτό φιάσκο διήρκεσε 67 ολόκληρα λεπτά! Τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε από ασφυξία με τις τελευταίες της λέξεις να είναι οι εξής:

"Πολύ αργά. Το δωμάτιο μου είναι γεμάτο αναθυμιάσεις. Μόλις ανέβασα άλλη μια φωτογραφία. Ακόμα και τώρα που πεθαίνω θέλω να είμαι στο Facebook. Μάλλον είναι το δηλητήριο μου."

Αυτό που έφτασε την Claire Lin στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν -κατά τα λεγόμενα της- η αδιαφορία του φίλου της  που δεν την επισκέφτηκε την ημέρα των γενεθλίων της. Το επόμενο πρωί ο εν λόγω άντρας ήταν αυτός που εντόπισε το άψυχο κορμί της και ενημέρωσε την οικογένειά της...

[πηγή ubergizmo]
Loading