The Last of Us Part 1: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του remake για PCs

Η Sony ανακοίνωσε στην εκδήλωση The Game Awards 2022 την ημερομηνία κυκλοφορία του The Last of Us Part 1 - Remake για Windows PC, και αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση ήθελε αρκετά περισσότερη δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, μιας και η αντίστοιχη έκδοση για PS5 είναι διαθέσιμη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν το εξαιρετικό remake σε Windows PC θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 3 Μαρτίου 2023, όταν και θα βρουν το The Last of Us Part 1 Remake στις πλατφόρμες Steam και Epic Games Store. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη σε τιμή €59.99 και φυσικά συμπεριλαμβάνεται το expansion Left Behind. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι απαιτήσεις συστήματος

Εκτός από το The Last of Us Part 1 remake, η Sony επιβεβαίωσε ότι στις αρχές του 2023 θα δούμε στα Windows PCs και το περίφημο Returnal της Housemarque! Ένα ακόμη αποκλειστικό του PlayStation 5 παίρνει τον δρόμο για τα PCs με την ανάπτυξη της έκδοσης να έχει γίνει σε συνεργασία με την Climax Studios, αλλά οι τεχνικές λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Εξάλλου, ακούγεται έντονα ότι θα δούμε και το Gran Turismo 7 στα PCs.

Loading