The Medium: Ο τρόμος έρχεται σε Xbox Series X/S και PC στις 10 Δεκεμβρίου 2020

Μετά τα Layers of Fear και Blair Witch, η Bloober Team ετοιμάζεται να τρομοκρατήσει τους gamers με το The Medium, ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ που θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X/S και Windows PC (μέσω Steam και Epic Games Store) στις 10 Δεκεμβρίου 2020.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η εταιρεία δημοσίευσε και ένα νέο trailer που μας δίνει περισσότερο υλικό για την τρομερή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Άλλωστε, αποτελεί κεντρικό motto του The Medium ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο όταν το κοιτάζεις από διαφορετική γωνία…

Οι gamers θα αναλάβουν τον ρόλο της Marianne, ένα μέντιουμ που στοιχειώνεται από οράματα, ζει και αλληλεπιδρά ανάμεσα στον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων. Τα οράματα αυτά την οδηγούν σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην Κρακοβία, όπου είχε λάβει χώρα μια τραγωδία πριν από πολλά χρόνια και μόνο ένα μέντιουμ μπορεί να βρει τη λύση. Κοιτάζοντας τα πράγματα από τους διαφορετικούς κόσμους, οι gamers θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν κρυμμένα πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται και η αλήθεια δεν είναι μόνο μία.

Η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project της ιστορίας της, το οποίο θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας χάριν στις δυνατότητες του Xbox Series X.

Loading