Τέλος λειτουργίας και το torrentz.eu

torrentz

Τέλος και για την ιστοσελίδα για κατέβασμα αρχείων μέσω torrents, το torrentz.eu. Αποτελούσε αγαπημένη επιλογή πολλών χρηστών

"Το Torrentz θα σας αγαπάει για πάντα. Αντίο". Με αυτό το μήνυμα το torrentz.eu αποχαιρέτησε το κοινό του.

Το site που είχε έδρα την Πολωνία λειτουργούσε επί 13 συναπτά έτη και αποτελούσε μία από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές χρηστών για κατέβασμα αρχείων. Επρόκειτο στην ουσία για μία μηχανή αναζήτησης που οδηγούσε στα μεγαλύτερα torrent sites στο διαδίκτυο.

"Torrentz was a free, fast and powerful meta-search engine combining results from dozens of search engines". Κοινώς, "το Torrentz ήταν ένα δωρεάν, γρήγορο και ισχυρό meta-search engine που συνδύαζε αποτελέσματα από δεκάδες μηχανές αναζήτησης", αναφέρουν οι υπεύθυνοι του στη σελίδα που πλέον δεν λειτουργεί.

Το κλείσιμο του Torrentz έρχεται λίγο καιρό μετά τον τερματισμό του KickAss Torrents, καθώς ο ιδιοκτήτης του Artem Vaulin συνελήφθη στην Πολωνία και αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τον τερματισμό του torrentz.eu. Απ' ότι φαίνεται οι διαχειριστές προτίμησαν το οριστικό "αντίο" για να μην αντιμετωπίσουν πιθανές διώξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

[via NEWS247.gr]

Loading