Nέες μεγάλες αλλαγές στο Twitter! [Video]

Σε νέες μεγάλες αλλαγές αποφάσισε να προχωρήσει η Twitter που αφορούν κυρίως την εμφάνιση του κοινωνικού δικτύου αλλά και την εισαγωγή νέων λειτουργιών. Οι αλλαγές σχετίζονται τόσο με τη web έκδοση του Twitter όσο και με τις mobile εφαρμογές για iPhone και Android.

Με μια πρώτη ματιά, θα βρείτε το Timeline στη δεξιά πλευρά της σελίδας, ενώ όλες οι λειτουργίες και τα δεδομένα του χρήστη βρίσκονται οργανωμένα σε τέσσερις ξεχωριστές θεματικές περιοχές. Ας τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Home

Εδώ θα βρείτε τα tweets όλων των χρηστών που ακολουθείτε, συμπεριλαμβανομένων όλων των τελευταίων νέων, των σχολίων και γενικότερα όλων των πληροφοριών που σας ενδιαφέρουν. Στο εξής φωτογραφίες, video και συζητήσεις ενσωματώνονται στα tweets, δίνοντας σας τη δυνατότητα να διαβάζετε ολόκληρες τις ιστορίες με μια ματιά. To Home έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση είτε είστε στον υπολογιστή σας, στο iPhone ή το Android σας.

Connect

To Connect αποτελεί στην ουσία το χώρο της συζήτησης, όπου μπορείτε να βρείτε ποιος σας έκανε 'follow' και 'mention' ή αν κάποιο tweet σας έγινε 'retweeted' ή 'favorited'.

Discover


Εδώ θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που έχει να σας προτείνει το Twitter, κρίνοντας από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, τα ενδιαφέροντα σας, αυτούς που ακολουθείτε και φυσικά τι συμβαίνει κάθε στιγμή στον κόσμο. Οτιδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει, το Discover είναι εδώ για να σας το παρουσιάσει.

Me

Ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί στην ουσία την ταυτότητα σου στο Twitter, ώντας ειδικά αφιερωμένος σε σένα και τα ενδιαφέροντα σου. Οι χρήστες μπορούν να δουν τις λίστες, τα αγαπημένα, τους followers, τις φωτογραφίες σου και πολλά άλλα. Εδώ μπορούν να σου γράψουν τα tweets τους και εδώ μπορείς να διαβάσεις τα προσωπικά σου μηνύματα.

Οι αλλαγές, όμως, δε σταματούν εδώ. Ακόμα και το εικονίδιο του "Tweet" φαίνεται να είναι αλλαγμένο, ενώ στο εξής το κοινωνικό δίκτυο παρέχει δυνατότητα ενσωμάτωσης των tweets σε ιστοσελίδες μέσω της νέας λειτουργίας embed που θα βρείτε κάτω από κάθε tweet.

Τέλος, το Twitter ανακοίνωσε την κυκλοφορία σελίδων αφιερωμένων σε μάρκες, έχοντας μάλιστα προχωρήσει σε συνεργασία με 21 πασίγνωστα ονόματα όπως: American Express, Best Buy, Bing, Chevrolet, Coca-Cola, Dell, Disney, General Electric, Hewlett-Packard, Intel, JetBlue, Kia, McDonald's, Nike, PepsiCo, Staples, Verizon Communications Wireless, NYSE Euronext, Heineken, Subway και Paramount Pictures.

Τις mobile εφαρμογές για iPhone και Android μπορείτε να κατεβάσετε από τα iTunes και Android Market αντίστοιχα. Αν διαθέτετε ήδη τις εφαρμογές, θα πρέπει να προχωρήσετε σε update.

Προς το παρόν, οι αλλαγές στους browsers είναι ορατές μόνο σε αυτούς που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για Android ή iPhone:

Download the latest version of Twitter for iPhone or Twitter for Android to get access to the redesigned Twitter on your computer.


Twitter - Yours to discover by TechGear

Loading