Ubisoft Connect: Η νέα πλατφόρμα gaming που φέρνει cross-play και cross-saving

H Ubisoft αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα για τους gamers ανακοινώνοντας επίσημα το Ubisoft Connect, μία πλατφόρμα που έρχεται με σκοπό να ενώσει κάτω από μία ομπρέλλα το πρόγραμμα επιβράβευσης Ubisoft Club και το κατάστημα - launcher Uplay.

Στο Ubisoft Connect θα συνεχίσει να υφίσταται το συνηθισμένο σύστημα πόντων που μαζεύεις όσο παίζεις τα παιχνίδια της εταιρείας (μπορείς να τα εξαργυρώσεις για κάποια rewards σε ορισμένα games), έχουν προστεθεί διάφορα “κοινωνικά στοιχεία”, tips, προτεινόμενα videos ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζεις κλπ. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, όμως, είναι ότι υποστηρίζει cross-play και τη δυνατότητα να μεταφέρεις τα saves σου από μία πλατφόρμα σε άλλη (π.χ. παίζεις σε PC και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες στο PS5).

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση δεν θα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια της εταιρείας τη δυνατότητα cross-play, αλλά σίγουρα θα τη δούμε για τα Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic και Watch Dogs: Legion.

Η πλατφόρμα Ubisoft Connect θα είναι διαθέσιμη από τις 10 Νοεμβρίου 2020 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και Nintendo Switch, και από τις 15 Νοεμβρίου 2020 για PS5. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και έκδοση για τα Google Stadia, Nvidia GeForce NOW και Amazon Luna.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading