Uncharted 4: A Thief's End και DIRT Rally 2.0 τα δωρεάν παιχνίδια στο PS Plus για τον Απρίλιο

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Απρίλιο. Πρόκειται για τα Uncharted 4: A Thief’s End και DIRT Rally 2.0, αμφότερα διαθέσιμα για να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από 7 Απριλίου 2020 έως 4 Μαΐου 2020.

Το Uncharted 4: A Thief’s End της Naughty Dog ακολουθεί τον “συνταξιούχο” Nathan Drake σε μια τελευταία περιπέτεια, όπου θα κληθεί να αποφασίσει τι θα θυσιάσει για να σώσει αυτούς που αγαπά. Ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε όλο τον κόσμο στο κυνήγι μιας ιστορική συνωμοσίας που αφορά τον θρυλικό θησαυρό ενός πειρατή.

Το DIRT Rally 2.0 της Codemasters είναι ένα ιδιαίτερα ρεαλιστικό racing game με έντονο gameplay που απαιτεί ακρίβεια, καθώς προσπαθείς να κερδίσεις μια σειρά φημισμένων αγώνων σε όλο τον κόσμο, αλλά και να πετύχεις ακόμα πιο ταχύτερους γύρους.

Να σημειωθεί ότι ξεκίνησε και μια μεγάλη εκπτωτική ενέργεια (έως 60%) για παιχνίδια του PlayStation 4 όπως FIFA 20, Mortal Kombat 11, Days Gone, Star Wars Jedi: Fallen Order και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα εδώ.

Loading