Καιρό είχαμε να δούμε κάτι καινούργιο από τη Vertu και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε ότι δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις των υπερπολυτελών smartphones της. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξοδέψει μερικά χιλιάρικα για ένα smartphone και η εταιρεία συνεχίζει να καλύπτει αυτή τη ζήτηση.

Η πρόταση της είναι το νέο Vertu Constellation (το πρώτο είχε κυκλοφορήσει το 2013), το οποίο διαθέτει οθόνη 5.5'' AMOLED QHD (2560 x 1440) επικαλυμμένη με στρώμα από κρύσταλλο ζαφείρι για προστασία από γρατζουνιές, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dualSIM, NFC, κάμερα 12MP με 1.55μm pixels και δυνατότητα λήψης 4K video, μπαταρία 3220mAh (ασύρματη φόρτιση), υποδοχή USB Type-C και custom λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android 6.0.1 Marshmallow. Ξεχωρίζει, επίσης, η τοποθέτηση δύο ηχείων στο επάνω και κάτω μέρος της πρόσοψης με υποστήριξη τεχνολογίας Dolby Digital Plus και η εγγύηση της Silent Circle για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών.

Στις πολυτέλειες συμπεριλαμβάνονται μια δερμάτινη θήκη και το ξεχωριστό κουμπί από ρουμπίνι στο πλάι για άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες Vertu Concierge και Lifestyle.

Θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι θα κοστίζει περισσότερο από €5000, επομένως, φάτε μάτια ψάρια...

[PR]

Advertisements