Wasteland Remastered: Δείτε το launch trailer της ανανεωμένης έκδοσης

Το μεγάλο γεγονός του 2020 για τη σειρά Wasteland και την inXile Entertainment είναι σαφέστατα η κυκλοφορία του Wasteland 3 τον προσεχή Μάιο, αλλά μη ξεχνάμε ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει και το Wasteland Remastered για Xbox One και Windows PC, η ανανεωμένη έκδοση του original παιχνιδιού.

Το Wasteland είχε κάνει την εμφάνιση του στα PCs το μακρινό 1988 φέρνοντας μια πρωτοποριακή εμπειρία gaming για τα δεδομένα της εποχής. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον μετά τον πυρηνικό όλεθρο που διέλυσε τις ΗΠΑ, με τους gamers να αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας παρέας 4 ατόμων που προσπαθούν να επιβιώσουν συγκεντρώνοντας προμήθειες και αντιμετωπίζωντας μεταλλαγμένους. Θα μπορούσε να θεωρηθεί και ο “πατέρας” όλων των post-apocalyptic RPGs, ειδικά των Fallout.

Στο Wasteland Remastered θα δούμε επανασχεδιασμένα γραφικά, νέο ήχο, νέα στοιχεία στο gameplay, επιδιορθώσεις σε διάφορα bugs της original έκδοσης, αλλά και δυνατότητα να γυρίσεις με ένα διακόπτη στην original έκδοση. Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία, η inXile Entertainment δημοσίευσε και ένα launch trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:


Loading