Windows 365: Επίσημο λανσάρισμα από σήμερα με τιμή από $20/μήνα

Όπως το περιμέναμε, η Microsoft αποκάλυψε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Windows 365 με αφορμή το λανσάρισμα της για επιχειρήσεις και επαγγελματίες πελάτες. Η υπηρεσία ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο του συνεδρίου Inspire και προς το παρόν θα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε Cloud PC με λειτουργικό σύστημα Windows 10, ενώ από φθινόπωρο θα περάσει και στο Windows 11.

Με συνδρομή στην υπηρεσία Windows 365 οι χρήστες θα μπορούν να streamάρουν την πλήρη εμπειρία Windows από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών, δεδομένων, ειδικών ρυθμίσεων κλπ., αρκεί φυσικά να διαθέτουν μια ικανοποιητική σύνδεση στο Internet.

Σε αυτήν τη πρώτη φάση υπάρχουν τρία διαθέσιμα πακέτα (Basic, Standard και Premium) σε τιμές $31, $41 και $66 για κάθε χρήστη / μήνα. Οι βασικές διαφορές μεταξύ Business και Enterprise είναι δύο: στο πρώτο υπάρχει περιορισμός στους 300 χρήστες και η πρόσβαση γίνεται μέσω της διεύθυνσης windows365.microsoft.com, ενώ στο δεύτερο δεν υπάρχει περιορισμός στους χρήστες και η πρόσβαση γίνεται μέσω του Microsoft Endpoint Manager.

Στο Basic πακέτο αποκτάς πρόσβαση σε 2 vCPUs, 4GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, στο Standard έχεις 2 vCPUs, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Premium περνάς στα 4 vCPUs, 16GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης των τριών πακέτων και γι’ αυτό η τιμή της συνδρομής ποικίλει μεταξύ $20 - $162 το μήνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading