Ραντεβού μέσω Facebook καταλήγει σε συνέργεια ληστείας

΄Οταν μια νεαρή γυναίκα κανόνισε να βγει ραντεβού στα τυφλά μέσω Facebook, δε μπορούσε να φανταστεί με τίποτα τι την περίμενε. Όπως αποδείχτηκε, το μόνο που ήθελε το "ραντεβού" της ήταν συνεργό για ληστεία!

Η ιστορία ξεκίνησε ως συνήθως στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, όπου έπειτα από συνομιλίες των δύο νέων, αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά για να δουν DVD στο σπίτι του άντρα, ονόματι Adam Minton.

Όμως, όταν η 23χρονη Leah Gibbs έφτασε στο σπίτι του Minton την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού αντί για ταινία, της ζήτησε να τον "πετάξει" στο σπίτι ενός φίλου του. Ακολουθώντας τις οδηγίες του, τον οδήγησε σε ένα μέρος με μαγαζιά, όπου και της ζήτησε να τον περιμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο νεαρός άντρας γύρισε τρέχοντας φωνάζοντας στην Gibbs να ξεκινήσει...

Η 23χρονη γυναίκα αρκετά απογοητευμένη με την αγενή συμπεριφορά του "ραντεβού" της, ήταν πλέον αποφασισμένη ότι η βραδιά είχε τελειώσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του Minton να την πείσει για το αντίθετο.

Τις συνομιλίες τους διέκοψε η σειρήνα της αστυνομίας, με τις αρχές να κατηγορούν το νεαρό ζευγάρι για ληστεία! Η Gibbs μη μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά της, προσπαθούσε να εξηγήσει ότι επρόκειτο για ραντεβού μέσω Facebook και ότι δε γνώριζε τίποτα.

Έπειτα από μία νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, η άτυχη γυναίκα απαλλάχτηκε τελικά από τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο Minton καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών!

[πηγή dailymail]
Loading