Xiaomi: Ετοιμάζει OLED gaming τηλεοράσεις με Nvidia G-Sync

Με τεράστιο ενδιαφέρον περιμένουμε την αυριανή παρουσίαση της Xiaomi, όπου εκτός από το Xiaomi Mi MIX 4 ενδέχεται να δούμε και περισσότερες νέες συσκευές από την εταιρεία. Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει από το κινέζικο δίκτυο Weibo πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια νέα σειρά OLED gaming τηλεοράσεων από τη Xiaomi, οι οποίες θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Nvidia G-Sync.

Αν και μοιάζει δύσκολο για τη Xiaomi, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να ανταγωνιστεί τις προτάσεις των LG, Samsung και Sony, το πραγματικό όπλο των Κινέζων θα είναι να προσφέρουν τις δικές τους OLED τηλεοράσεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Για να έχει νόημα, βέβαια, ο χαρακτηρισμός “gaming τηλεόραση” θα πρέπει να δούμε 4K panel 120Hz και συνδεσιμότητα HDMI 2.1.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading