Η Xiaomi σχεδιάζει απόβαση στην Ευρώπη για τα πολύ προσιτά και ισχυρά smartphones της

Xiaomi Mi-Two 1

Οι εποχές που τα κινέζικα smartphones προκαλούσαν το γέλιο σε εμάς τους "Δυτικούς" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και αν θεωρήσουμε ότι οι Huawei και ZTE έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση μας ως αξιόπιστες εταιρείες με αξιόλογες συσκευές, δεν υπάρχει λόγος να μην υποδεχτούμε ανάλογα και τις Oppo (θυμηθείτε το Oppo Finder) και Xiaomi, με την τελευταία να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα με το πρόσφατα ανακοινωθέν Xiaomi Mi-Two.

Σχεδόν άμεσα μετά το post που ανεβάσαμε για το νέο smartphone της Xiaomi δεχτήκαμε ερωτήσεις (με σχόλια και emails) για το αν θα μπορεί κάποιος να το παραγγείλει στην Ελλάδα και τώρα μας έρχεται η ευχάριστη είδηση από την εταιρεία ότι σκοπεύει να λανσάρει τα προϊόντα της και στην Ευρώπη από το 2013!

Να σημειωθεί ότι η Xiaomi έχει θέσει στόχο την πώληση 6 εκατ. συσκευών στην Κίνα (έχει πουλήσει 3.5 εκατ.) για να κρίνει αν μπορεί να ανοίξει την παραγωγή της σε νέες αγορές. Το σίγουρο είναι ότι με την είσοδο και της Xiaomi στις δυτικές αγορές ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και η πίεση για τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, επομένως, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε εμείς οι τελικοί καταναλωτές.

Αρκεί να διατηρηθεί η πολιτική της εταιρείας για προσφορά τόσο ισχυρών συσκευών σε πολύ προσιτές τιμές και να μη χρειαζόμαστε ένα μισθό (και βάλε...) για ένα smarphone. Εσείς πως βλέπετε την "εισβολή των Κινέζων";

Loading