YouTube: Ετοιμάζει αυτόματη μετάφραση των σχολίων κάτω από τα videos

To YouTube ετοιμάζει να προσθέσει μία νέα δυνατότητα άμεσης μετάφρασης για την ενότητα των σχολίων. Ωστόσο, η νέα δυνατότητα, όπως φαίνεται, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές του YouTube Premium, καθώς η δοκιμή αφορά μόνο όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με τη νέα λειτουργία, θα τοποθετηθεί το κουμπί Translate κάτω από σχόλια που δεν είναι γραμμένα στην κύρια γλώσσα των χρηστών και όταν το επιλέγουν θα εμφανίζεται η μετάφραση. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί See Original για να το μεταφράσουν ξανά στην αρχική γλώσσα. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν επιθυμείτε να έχετε μία καλύτερη εικόνα σχετικά με το βίντεο που παρακολουθείτε, βλέποντας τα σχόλια.

youtube-auto-translate-comments-1.jpg

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια λειτουργία μόνο για τους συνδρομητές στο Premium ή εάν θα διατεθεί ευρέως, ωστόσο, θεωρούμε ότι εάν αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο θα ήταν ενδιαφέρον να κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading