Amnesia: The Dark Descent και Crashlands διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Το Epic Games Store μοιράζει από σήμερα έως τις 7 Μαΐου 2020 δύο παιχνίδια, στην καθιερωμένη ενέργεια που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να γεμίσει τη βιβλιοθήκη του στο κατάστημα με δωρεάν games και φυσικά να τα κρατήσει δικά του για πάντα.

Από αυτήν την εβδομάδα, όμως, η εταιρεία απαιτεί από τους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη μέθοδο 2FA για την είσοδο τους στο κατάστημα προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν τα δωρεάν παιχνίδια. Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα, η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, για το δικό σας καλό.

Το πρώτο δωρεάν game της εβδομάδας είναι το Amnesia: The Dark Descent, ένα παιχνίδι επιβίωσης σε πρώτο πρόσωπο που κέρδισε εξαιρετικές κριτικές για την ατμόσφαιρα και το gameplay, με αποτέλεσμα η εταιρεία να προχωρήσει στη δημιουργία και sequel.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Crashlands, ένα χαβαλεδιάρικο action adventure με στοιχεία RPG που δεν σε σκοτίζουν ιδιαίτερα, διότι όλες οι διαδικασίες γίνονται σχεδόν αυτόματα και ο αποθηκευτικός χώρος που έχεις στη διάθεση σου είναι απεριόριστος.

Μπορείτε να βρείτε τα δύο δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store εδώ.

Loading