Αναφορά: Το νέο Call of Duty θα είναι το Modern Warfare 3 και θα κυκλοφορήσει φέτος

Μπορεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην επικείμενη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την έγκριση (ή όχι) της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μπει στον πάγο οι παραγωγές της πρώτης.

Ειδικά για την πέτρα του σκανδάλου, το Call of Duty, έρχονται οι πρώτες αναφορές από το Insider Gaming, το οποίο αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα πλήρες sequel του Modern Warfare 2 που έχει αναλάβει η Sledgehammer Games (σ.σ. δημιουργός του Vanguard) και αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2023 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει όλα τα modes που περιμένει κανείς από ένα παιχνίδι της σειράς, δηλαδή campaign, multiplayer και zombie mode, παρά το γεγονός ότι αρχικά προοριζόταν να αποτελέσει ένα premium expansion για το Modern Warfare 2. Επίσης, προκαλεί έκπληξη (αν επαληθευτεί η είδηση) η κυκλοφορία sequel μέσα σε μόλις έναν χρόνο από το προηγούμενο λανσάρισμα, καθώς η Activision Blizzard συνηθίζει να αφήνει τουλάχιστον 2 χρόνια για τις κύριες κυκλοφορίες της σειράς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 3 ανάλογα με την αυριανή απόφαση της ΕΕ.

[via]

Loading