Call of Duty Warzone Mobile, πότε έρχεται σε Android και iOS!

Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια για παιχνιδοκονσόλες και PC έρχεται επιτέλους στο smartphone ή το tablet σας. Η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει επίσημα σε συσκευές iOS και Android παγκοσμίως στις 21 Μαρτίου.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση για φορητές συσκευές του free-to-play battle royale first-person shooter της Activision. Θα μπορεί να υποστηρίζει έως και 120 παίκτες σε online αγώνες. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο κλασικούς χάρτες Warzone, το Verdansk και το Rebirth Island. Επιπλέον, στο παιχνίδι θα υπάρχουν κανονικοί χάρτες multiplayer, όπως οι Shipment, Scrapyard και Shoot House. Για αυτούς τους χάρτες θα υποστηρίζονται λειτουργίες multiplayer όπως Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination και άλλα.

Αν παίζετε τις εκδόσεις Call of Duty Warzone για Xbox, PS5 και PC ή το Call of Duty Modern Warfare III, θα μπορείτε να μοιράζεστε την πρόοδο και τα XP με αυτά τα παιχνίδια όταν παίζετε Warzone Mobile, και το αντίστροφο. Αυτό ισχύει επίσης για το leveling των όπλων και την κοινή πρόοδο του Battle Pass. Η Activision θα προσφέρει επίσης υποστήριξη χειριστηρίου για το Warzone Mobile μαζί με πολλές δυνατότητες προσαρμογής.

Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη σε διάφορα στούντιο του εκδότη σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Activision Shanghai Studio, Beenox, Digital Legends και Solid State Studios.

Μπορείτε να κάνετε προεγγραφή για το Warzone Mobile τώρα για iOS (App Store) και Android (Google Play). Όσοι το κάνουν αυτό θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ορισμένα αποκλειστικά in-game αντικείμενα όταν κυκλοφορήσει ο τίτλος. Αυτά θα περιλαμβάνουν δύο νέα όπλα και το skin του Ghost: Condemmed.

Η Activision είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την TiMi Studio για την κυκλοφορία του Call of Duty: Mobile το 2019. Ο τίτλος εξακολουθεί να ενημερώνεται, αλλά φαίνεται ότι το νέο παιχνίδι Warzone Mobile θα τραβήξει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής από εδώ και στο εξής.

Call of Duty Warzone Mobile - [Google Play Link]

Call of Duty Warzone Mobile - [App Store Link]

Loading