Call of Duty: Modern Warfare III, δείτε το επίσημο gameplay trailer για το multiplayer

Η Activision Blizzard προετοιμάζεται για την αυριανή εκδήλωση Call of Duty: Next, όπου και θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη του multiplayer mode του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare III, με ένα νέο trailer ειδικά αφιερωμένο στο… multiplayer.

Μέσα από αυτό παίρνουμε μια γεύση από τους 16 χάρτες του original Modern Warfare 2 που έχουν εκσυγχρονιστεί για τα σημερινά δεδομένα του gaming, επιβεβαιώνονται νέοι χάρτες, καθώς και κάποια από τα νέα modes όπως το Cuttthroat για μάχες 3v3v3.

Όσοι έχετε προπαραγγείλει το Call of Duty: Modern Warfare III για το PlayStation θα μπορείτε να παίξετε την beta έκδοση του παιχνιδιού από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2023, ενώ για όλους τους υπόλοιπους PlayStation gamers θα δοθεί πρόσβαση στις 8 Οκτωβρίου 2023. Όσοι έχουν προπαραγγείλει σε άλλες πλατφόρμες θα αποκτήσουν πρόσβαση στη beta από τις 12 Οκτωβρίου και από το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου 2023 θα είναι ανοικτή για οποιονδήποτε θέλει να το δοκιμάσει.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2023 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Εξάλλου, να αναφέρουμε πως η εταιρεία έχει χαρτογραφήσει ήδη την κυκλοφορία των επόμενων Call of Duty μέχρι και το 2027!

Loading