Anybeat, ένα Social Network ...χωρίς ταμπού!

Αν υπάρχουν θέματα που θέλετε να συζητήσετε αλλά διστάζετε ή ντρέπεστε, ήρθε η ώρα να γραφτείτε σε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, όπου μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα χωρίς ταμπού!

Σε αντίθεση μάλιστα με τα συνήθη social networks που απαιτούν τα πραγματικά ονόματα των χρήστων, το συγκεκριμένο παρακινεί τα μέλη του να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα. Έτσι, εξασφαλίζεται η πλήρης ανωνυμία των χρηστών, οι οποίοι είναι πλέον σε θέση να συμμετάσχουν σε συζητήσεις που υπό άλλες συνθήκες δε θα έκαναν ποτέ (για παράδειγμα στο Facebook).

Με την ονομασία Anybeat, το νέο κοινωνικό δίκτυο ιδρύθηκε από τον πρώην CTO του MySpace Music, Dmitry Shapiro, ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της διδικτυακής ανωνυμίας:

"Θεωρώ ότι η χρήση ψευδωνύμων στο Internet για ορισμένες συζητήσεις είναι αναγκαία. Ο βασικός λόγος που ερωτεύτηκα το Διαδίκτυο ήταν τα AOL chatrooms. Ορισμένες από τις συζητήσεις που είχα εκεί ήταν εξαιρετικής σημασίας. Αν είχες ποτέ σου συζήτηση με κάποιον ξένο και τελικά ανακάλυψες ότι ίσως σε καταλαβαίνει καλύτερα από τους πιο στενούς σου φίλους, αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούμε να επιτύχουμε με το Anybeat."

Το ολοκαίνουριο κοινωνικό δίκτυο λειτουργεί και επίσημα από τη Δευτέρα. Αν θέλετε να συζητήσετε για οτιδήποτε σας προβληματίζει χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού, μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ.

Loading