Assassin’s Creed: Origins, δείτε το εντυπωσιακό action cinematic trailer ενόψει Gamescom 2017

Καιρό είχαμε να δούμε κάτι καινούργιο για το Assassin’s Creed: Origins και είναι αλήθεια ότι περιμέναμε ένα action cinematic trailer από την Ubisoft, μιας και το συνηθίζει για τα περισσότερα παιχνίδια της. Η εταιρεία τήρησε την παράδοση και παρουσίασε το cinematic trailer του νέου επεισοδίου κατά τη διάρκεια του keynote της Microsoft ενόψει Gamescom 2017.

Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε ορισμένες ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Καίσαρας και η Κλεοπάτρα, τον πανέμορφο κόσμο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μισό τον πρωταγωνιστή Bayek να μάχεται για να ολοκληρώσει μια δολοφονία και τελικά να αποτυγχάνει.

Το Assassin's Creed: Origins μας μεταφέρει για πρώτη φορά στην Αρχαία Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην περίοδο όπου βασιλεύει η Κλεοπάτρα (45 π.Χ.). Πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένα μέλος της τάξης των φρουρών και μαχητών που έχασαν τον λόγο ύπαρξης τους μετά την πτώση των Φαραώ. Η αποστολή του δεν θα είναι η δημιουργία αδελφότητας, ωστόσο, η βασική ιστορία θα περιλαμβάνει γεγονότα που θα οδηγήσουν σταδιακά στους πρώτους Ασασίνους.

Το Assassin’s Creed: Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Windows PC, Xbox One και PS4, ενώ θα δούμε και έκδοση 4K Ultra HD για το επερχόμενο Xbox One X.

Loading