Death Stranding: Ανακοινώθηκε επίσημα η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού!

Μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Death Stranding 2, η Kojima Productions προχωρά σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εξαγγελία σχετικά με τον κόσμο και την ιστορία που εμπνεύστηκε ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima. Αυτή δεν είναι άλλη από την κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Hammerstone Studios!

Όπως αναφέρει Kojima Productions στην επίσημη ανακοίνωση της, η ταινία Death Stranding θα συστήσει στο κοινό νέους χαρακτήρες και νέα στοιχεία που αφορούν τον κόσμο του, ενώ ο Hideo Kojima δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το project και τη συνεργασία με την Hammerstone Studios.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το cast και τη σκηνοθεσία, παρά το γεγονός ότι στα παιχνίδια συμμετέχουν οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Elle Fanning, Troy Baker, Shioli Kutsuna, Guillermo del Toro και Margaret Qualley.

Αντίστοιχα, δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της ταινίας και αξίζει να αναφέρουμε ότι η περίφημη κινηματογραφική μεταφορά του Metal Gear Solid με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac έχει τουλάχιστον δύο χρόνια που είναι «παγωμένη». Ευελπιστούμε ότι στην περίπτωση του Death Stranding θα προχωρήσουν πιο ομαλά τα πράγματα.

Loading