Έρχεται το νέο Diablo; Μια αγγελία της Blizzard μας δίνει την πρώτη ένδειξη!

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Diablo, το Diablo 3. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών έγινε τον Ιούνιο του 2017 με την κυκλοφορία του DLC Rise of the Necromancer

Οι φαν της σειράς παιχνιδιών Diablo ανυπομονούν για την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από επίσημα χείλη. Παρ’ όλα αυτά, η Blizzard ίσως και μας έδωσε ένα μικρό hint μέσω μιας αγγελίας εργασίας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η εταιρεία δουλεύει σε ένα νέο Diablo που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και ψάχνει προγραμματιστές για το project. Οπότε, αναμένουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού να είναι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, δεδομένο του πόσο χρόνο θα χρειαστεί η Blizzard για την ανάπτυξη του.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Blizzard βρίσκεται ακόμη στα πρώιμα στάδια σχεδιασμού, και γι' αυτό ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας πάνω στο θέμα, κάτι που είναι αρκετά πιθανό ότι θα γίνει στο συνέδριο BlizzCon αργότερα μέσα στη χρονιά.

[Blizzard]

Loading