Facebook Messenger: Μεγάλη αναβάθμιση για iOS και Android με νέα δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων σε τηλεφωνικούς αριθμούς!

facebook_messenger

Οι πληροφορίες περί αναβάθμισης του Facebook Messenger επιβεβαιώθηκαν και ήδη η αναβαθμισμένη εφαρμογή είναι από χθες διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

Στην αναβάθμιση θα βρείτε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον που δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά εφαρμογή. Οι επαφές σας συνοδεύονται από ένα κυκλικό avatar (φωτογραφία προφίλ) στα αριστερά του ονόματος καθώς και μια μπλε ένδειξη που υποδεικνύει ποιοι από τους φίλους σας κάνουν χρήση της mobile εφαρμογής και ποιοι όχι. Αρχικά εμφανίζονται αυτοί με τους οποίους έχετε συνομιλήσει πιο πρόσφατα ενώ στο tab 'People' μπορείτε να δείτε ποιοι είναι ενεργοί και αν βρίσκονται σε υπολογιστή ή σε mobile συσκευή.

facebook_messenger

Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή που φέρνει το Facebook Messenger είναι η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων όχι μόνο στους φίλους σας στο Facebook αλλά και στις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου σας μέσω της εφαρμογής. Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το Facebook Messenger μετά το update θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε -φυσικά προαιρετικά- τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Από εκεί θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης μέσω SMS και αφού τον συμπληρώσετε θα είστε πλέον διαθέσιμος για αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων και εκτός Facebook.

Για να προσθέσετε μια επαφή της οποίας γνωρίζετε το τηλέφωνο αλλά δεν είστε φίλοι στο Facebook επιλέγετε 'People', το σύμβολο '+' και πληκτρολογείτε τον αριθμό του.

To Facebook Messenger μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν για iOS [iTunes link] και Android.

Loading