Ghostwire: Tokyo, ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay trailer

Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghostwire: Tokyo της Tango Gameworks, ενώ δημοσίευσε ένα νέο video με εκτεταμένο gameplay για το επερχόμενο παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος.

Το Ghostwire: Tokyo είναι ένα νέο action adventure που λαμβάνει χώρα στο Τόκιο όπου ένα κατακλυσμικό γεγονός έχει εξαφανίσει τους κατοίκους και έχει γεμίσει τον τόπο με μεταφυσικά όντα. Κάποια από αυτά είναι φιλικά, κάποια άλλα όχι, όμως όλα μοιάζουν βγαλμένα από τη μυθολογία της Ιαπωνίας.

Το παιχνίδι αναμένεται αρκετά ατμοσφαιρικό, ωστόσο, δεν θα φτάσει στα επίπεδα τρόμου του The Evil Within και θα προσφέρει σημαντικά περισσότερη δράση σε πρώτο πρόσωπο. Οι gamers έχουν στη διάθεση τους αμυντικά και επιθετικά ξόρκια, ένα τόξο και βέλη, αλλά και φυλαχτά που τους δίνουν έξτρα προστασία ή/και δυνατότητες για να αντιμετωπίσουν τα πνεύματα

Το Ghostwire: Tokyo θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου 2022 για PlayStation 5, ενώ μετά από έναν χρόνο θα αρθεί η αποκλειστικότητα για να το δούμε και στα Windows PCs.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading