Νέα στο Google+: Photo editor, δημοφιλέστερα θέματα και στατιστική ανάλυση [Videos]

Google Plus

Η Google ανακοίνωσε επίσημα μερικά νέα χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου Google+, μετά την αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο και τα hashtags που είδαμε πρόσφατα, συγκεκριμένα τα What's Hot, Google+ Ripples και Google+ Creative Kit photo editor. Ας τα δούμε παρακάτω:

Η λειτουργία What's Hot έχει ενσωματωθεί στο stream του προφίλ σας και εμφανίζει τα δημοφιλέστερα post από τους κύκλους σας (δηλαδή με πολλά σχόλια και +1), δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το Top Stories στο Facebook.


Google+ Update - See What Posts are Hot on Google+ by TechGear

Η λειτουργία Google+ Ripples αφορά τη στατιστική ανάλυση των post που αναρτώνται στο Google+. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εργαλείο που σας εμφανίζει ένα διάγραμμα με πληροφορίες για το πότε αναρτήθηκε το post, από ποιους διαδόθηκε (shared) και σε ποια στιγμή.


Google+ Update: Watch How Posts Get Shared with... by TechGear

Το Google+ Creative Kit ενσωματώθηκε στον τομέα των φωτογραφιών και σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία ανεβάζετε στο Google+ (crop, rotate, autofix, effects κλπ.).


Google+ Update - Add Fun to Your Photos with the... by TechGear

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Google+ είναι πλέον ανοικτό και για τους χρήστες των Google Apps, ενώ σταδιακά ανοίγει και για τις επιχειρήσεις.

[πηγή Google]

 

Loading