GTA V: 33 εκατ. αποστολές μέχρι σήμερα, πλησιάζει το ρεκόρ του Mario Kart Wii

GTA 5

Η Take-Two ανακοίνωσε πολύ εντυπωσιακά νούμερα για τους τίτλους της που κυκλοφόρησαν μέχρι το κλείσιμο του περυσινού οικονομικού έτους (31 Μαρτίου 2014). Φυσικά, το νούμερο που ζαλίζει είναι οι 33 εκατ. αποστολές του GTA V μέσα σε περίπου 7 μήνες κυκλοφορίας για PS3 και Xbox 360, αριθμός που πλησιάζει το ιστορικό ρεκόρ του Mario Kart Wii (34 εκατ. χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα πακέτα με την κονσόλα).

Κατά τ' άλλα, η Take-Two είδε το τελευταίο παιχνίδι της Irrational Games, το Bioshock: Infinite, να σημειώνει 6 εκατ. αποστολές, το NBA 2K14 να ξεπερνά τα 6.5 εκατ. αποστολές και τα παλαιότερα Borderlands 2 και Civilization V να φτάνουν τα 9 εκατ. και 5 εκατ. αποστολές αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, μέσα στο 2015 θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από 10 μοναδικούς τίτλους για τις νέας γενιάς παιχνιδοκονσόλες και ένας εξ αυτών θα είναι της Rockstar, ενώ για το GTA Online δήλωσε ότι είναι ένα "δώρο που σταθερά αποδίδει καρπούς". Λέτε να φέρουν το GTA V σε Xbox One και PS4;

[via]

Loading