Hackers χτύπησαν το AshleyMadison.com και απειλούν 37 εκατ. μοιχούς...

alm

Τα AshleyMadison.com και EstablishedMen.com είναι από τις πλέον ανερχόμενες υπηρεσίες ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου, καθώς απευθύνονται σε παντρεμένους-δεσμευμένους που επιθυμούν να βρουν άλλους χρήστες για να "τσιλιμπουρδίσουν" με απόλυτη εχεμύθεια, και έχουν επικριθεί αρκετές φορές επειδή προωθούν το "κέρατο".

Τεράστια διαρροή γυμνών φωτογραφιών (Jennifer Lawrence, Kate Upton κ.ά.) από hacking υπηρεσίας cloud

Ωστόσο, η μεγαλύτερη απειλή έρχεται τώρα από τους hackers της "The Impact Team", η οποία ισχυρίζεται ότι παραβίασε τα συστήματα της Avid Life Media (ALM) και κρατά στα χέρια της τα προσωπικά στοιχεία περισσότερων από 36 εκατ. χρηστών. Η ομάδα επιθυμεί το οριστικό κλείσιμο των δύο υπηρεσιών, διαφορετικά θα δημοσιεύσει πραγματικά ονοματεπώνυμα, αριθμούς πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις και γυμνές φωτογραφίες των χρηστών, καθώς επίσης και αρχεία - emails της εταιρείας.

em

Προτού πάει το μυαλό σας σε συντονισμένη κίνηση απατημένων συζύγων ή αποτέλεσμα της οργής θρησκευτικών οργανώσεων, ο πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι το γεγονός ότι η εταιρεία ψεύδεται σχετικά με την επιλογή Full Delete, η οποία κοστίζει $19 και θεωρητικά διαγράφει οποιοδήποτε ίχνος του χρήστη από τους servers της.

The Snappening: Διέρρευσαν χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες/videos χρηστών του Snapchat, λόγω third-party εφαρμογής

Η φύση της αιτίας έχει οδηγήσει την εταιρεία στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεμονωμένο χρήστη που πιθανότατα κάποτε εργαζόταν στην ALM. Πάντως, έχει καταφέρει να ασφαλίσει τις ιστοσελίδες της και τώρα συνεργάζεται με τις αρχές για τον εντοπισμό της The Impact Team, αλλά δεν καθησυχάζει κανέναν σε περίπτωση που δημοσιευτούν τα κρίσιμα δεδομένα.

[via]

Loading