Huawei P30 Pro: Ακόμη ένα render για την εμφάνιση του και σύγκριση με το P20 Pro

Συνεχίζονται οι διαρροές για το Huawei P30 Pro, αυτή τη φορά με μια νέα εικόνα που αναρτήθηκε στο κινέζικο δίκτυο Weibo. Σε αυτήν υποτίθεται ότι απεικονίζεται η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας που θα παρουσιαστεί πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου και με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να συμφωνεί σε γενικές γραμμές με όσα είδαμε στις προηγούμενες αναφορές μας.

Συγκριτικά, λοιπόν, με τις θήκες της Olixar, έχουμε πλήρη ταύτιση στην τοποθέτηση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος και all-screen οθόνη με notch-σταγόνα, αλλά η διαφορά βρίσκεται στη θέση του LED flash και στο σχήμα αυτής της σταγόνας (V στις θήκες U στη σημερινή εικόνα).

Αν τη βάλουμε δίπλα δίπλα με το Huawei P20 Pro, είναι εμφανές ότι τα bezels έχουμε μειωθεί πάρα πολύ, τόσο λόγω του μικρότερου notch, όσο και λόγω της αντικατάστασης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με in-display αισθητήρα (λογικά αυτόν του Mate 20 Pro).

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Evan Blass, το Huawei P30 θα διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, όπως δηλαδή και ο προκάτοχος του, με κύριο αισθητήρα 40MP, δεύτερο αισθητήρα με τηλεφακό για 5x οπτικό zoom και αναβαθμισμένο τρίτο αισθητήρα με υπερ-ευρυγώνιο φακό. Στην πρόσοψη θα δούμε αισθητήρα 24MP για selfies. Από την άλλη πλευρά, το Huawei P30 Pro αναμένεται με τετραπλή κάμερα και κύριο αισθητήρα 38MP Sony IMX 607.

[via]

Loading