Instagram: Ξεπέρασε τα 600 εκατ. χρήστες

600-million-instagrammers

Η εφαρμογή Instagram εξελίσσεται σε τρομερά επιτυχημένη επένδυση για τη Facebook, η οποία από την πλευρά της φροντίζει να την εξελίσσει διαρκώς προσθέτωντας νέες λειτουργίες και ουσιαστικά αποδεικνύει ότι μπόρεσε σταδιακά να δημιουργήσει το δικό της Snapchat, παρά τις αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες με άλλες εφαρμογές (π.χ. Slingshot) μετά την απόρριψη της προσφοράς της για την εξαγορά της Snap Inc. το 2013.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς η ομάδα ανάπτυξης του Instagram γιορτάζει σήμερα το γεγονός ότι ξεπέρασε τα 600 εκατ. ενεργούς χρήστες, παρουσιάζοντας αύξηση 100 εκατ. χρηστών μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Η αύξηση αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες για την αντίστοιχη αύξηση από τα 400 εκατ. στα 500 εκατ. χρήστες.

Προφανώς βοήθησαν πολύ οι τελευταίες προσθήκες, όπως τα Instant Stories, τα μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από καθορισμένο χρονικό διάστημα, τα Live Videos και μόλις χτες η δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών και videos για να τα παρακολουθείς αργότερα.

[Instagram]

Loading