John Wick Hex: Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για Windows PC και Mac

Αρκετό καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση του John Wick Hex, το παιχνίδι στρατηγικής της Bithell Games που βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική τριλογία με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves, μαθαίνουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για Windows PC και Mac. Αυτή είναι η 8η Οκτωβρίου 2019 και η διάθεση του θα γίνει αποκλειστικά από το κατάστημα Epic Games Store σε τιμή €15.99.

Δημιουργός του παιχνιδιού είναι ο Mike Bithell, ο οποίος βρίσκεται πίσω από ορισμένα εξαιρετικά indie games (βλ. Volume, Thomas Was Alone). Ο σχεδιασμός θυμίζει comic και στην ανάπτυξη του John Wick Hex συμμετείχε ενεργά ο JoJo Eusebio, συντονιστής των κασκαντέρ των ταινιών, έτσι ώστε οι κινήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτές του πρωταγωνιστή. Σχετικά με το gameplay, στο John Wick Hex ακολουθείται η φιλοσοφία των ταινιών. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός πυρομαχικών και απαιτείται πολύ καλή στρατηγική για τη διαχείριση του χρόνου.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει και για παιχνιδοκονσόλες, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής.

Loading