Katango: Προσεχώς Έξυπνοι Κύκλοι στο Google+

Η τελευταία απόκτηση της Google ακούει στο όνομα Katango και στόχο έχει τη βελτίωση των Κύκλων του κοινωνικού δικτύου της. Πρόκειται για μία νεοσύστατη εταιρεία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό προηγμένων αλγορίθμων ταξινόμησης και όπως φαίνεται, η Google θεώρησε ότι μπορεί να της φανεί χρήσιμη.

Οι κύκλοι του Google+ είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που από πολύ νωρίς γνώρισε την αποδοχή των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με ποιους θέλουν να μοιράζονται κάθε φορά το περιεχόμενο τους, μια διαδικασία όμως που συχνά είναι κουραστική. Εδώ έρχεται να βάλει το χεράκι του η Katango, παρέχοντας μια πιο αυτοματοποιημένη λύση.

Εκτιμάται ότι το κοινωνικό δίκτυο θα παρέχει μια λειτουργία παρόμοια με τις Smart Lists του Facebook σε πιο βελτιωμένη μορφή, χάρη στη σημαντικά πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Katango. Σύμφωνα με τη Google:

"Έχουμε εντυπωσιαστεί από την καινοτόμα προσέγγιση της ομάδας της Katango σχετικά με το πώς να κάνει τους Κύκλους μας πιο έξυπνους και θεωρούμε ότι θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στην ομάδα του Google+."

[πηγή mashable]
Loading