Lies of P: Η ιστορία του Πινόκιο σε horror action RPG!

Να και μια διαφορετική προσέγγιση ενός κλασικού παιδικού παραμυθιού που αποδεικνύει ότι πάντοτε μπορείς να αποδώσεις εντελώς διαφορετικά μια ιστορία. Ο λόγος για το Lies of P, ένα νέο action RPG που θα θυμίζει σε αισθητική το Demon’s Souls από τη Round 8 Studios, το οποίο “βλέπει” τον Πινόκιο από horror οπτική.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε μια χιονισμένη και σκοτεινή Ευρωπαϊκή πόλη που μοιάζει ερημωμένη, εκτός από ένας γέροντα που σέρνει ένα σεντούκι μέσα σε μια εκκλησία. Μέσα σε αυτήν κείτεται ένα λευκό μηχανικό τέρας με μπλε μάτια και στο τέλος ο γέροντας (προφανώς ο Τζεπέτο) ολοκληρώνει τη δημιουργία της κούκλας του.

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για το gameplay και την υπόθεση, παρόλα αυτά, οι developers δήλωσαν πως θα ενσωματώσουν έναν μηχανισμό ψεύδους και οτιδήποτε λες ή πράττεις θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Lies of P είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε Stadia, Windows PC, Xbox Series X και PS5 μέσα στο 2023, οπότε έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για να μάθουμε περισσότερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading