Mario + Rabbids: Kingdom Battle, η συνεργασία έκπληξη των Ubisoft και Nintendo σε ένα strategy game [Video]

Μία από τις πιο απροσδόκητες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες ανακοινώθηκε στην E3 2017, με τις Ubisoft και Nintendo να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Mario + Rabbids: Kingdom Battle, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 29 Αυγούστου 2017 και θα δώσει κάτι στο κοινό για να ασχολείται μέχρι να κυκλοφορήσει το Super Mario Odyssey στις 27 Οκτωβρίου 2017.

Το Mario + Rabbids: Kingdom Battle φέρνει τα τρελο-Rabbids σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα Mario games της Nintendo και χωρίζεται σε δύο μέρη. Από τη μία έχουμε εξερεύνηση του κόσμου και από την άλλη turn-based μάχες με στοιχεία RPG. Ουσιαστικά η εξερεύνηση θα βοηθά τον gamer να βρίσκει την κατάλληλη τοποθεσία για να δώσει τη μάχη του.

Κατά την παρουσίαση της Ubisoft ανέβηκε στη σκηνή ο Shigeru Miyamoto και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία τονίζοντας ότι το Mario + Rabbids: Kingdom Battle δεν είναι απλά ένα παιχνίδι όπου τρέχεις και πηδάς. Το χαρακτήρισε ως παιχνίδι στρατηγικής με γερές δόσεις χιούμορ και στοιχεία από τους δύο κόσμους των Rabbids και του Super Mario.

Loading