StumbleUpon, πλήρως ανανεωμένο με πολλές νέες λειτουργίες

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο StumbleUpon ανανεώθηκε φέρνοντας μαζί του ένα πλήρως επανασχεδιασμένο περιβάλλον και πολλές νέες λειτουργίες παρόμοιες με αυτές των mobile εφαρμογών για iOS που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα. Οι λειτουργίες αυτές είναι οι εξής:

Activity

Στο εξής θα μπορείτε να κάνετε "stumble" τις σελίδες που οι φίλοι σας έχουν κάνει like ή share στα Facebook και Twitter.

Trending

Μία λειτουργία λίγο πολύ γνωστή στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Εδώ θα βρίσκετε τις δημοφιλέστερες σελίδες της κοινότητας του StumbleUpon.

Lists

Έπειτα από απαίτηση πολλών χρηστών του StumbleUpon, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να προσθέσει μια νέα λειτουργία με την οποία θα μπορείτε να δημιουργείτε λίστες με τα ενδιαφέροντα σας, χιουμοριστικά video, ιδέες για δώρα, συνταγές μαγειρικής ή ό,τι άλλο θέλετε και είτε να τις κρατάτε ιδιωτικές είτε να επιτρέπετε στους άλλους να κάνουν follow.

StumbleDNA

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές προσθήκες είναι αυτή του StumbleDNA, λειτουργίας που παρουσιάζει αυτά που σε ενδιαφέρουν με χρώματα και ποσοστά. Για παράδειγμα, αν ασχολείστε περισσότερο με ταινίες παρά με μουσική, οι άλλοι θα μπορούν να βλέπουν στο StumbleDNA το χρωματικό πεδίο που αντιστοιχεί στις ταινίες να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από αυτό της μουσικής. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να εντοπίζετε εύκολα αυτούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Το StumbleUpon είναι διαθέσιμο για όλους σε beta έκδοση (εδώ) ενώ σύντομα αναμένεται και εφαρμογή για Android.

Loading