No Time To Die: Νέο teaser, πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στους κινηματογράφους

Χάσαμε το μέτρημα με τις αναβολές της πρεμιέρας για το No Time To Die, της τελευταίας ταινίας James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, αλλά πλέον (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) περιμένουμε την 30η Σεπτεμβρίου 2021 και ευελπιστούμε να μην προκύψουν νέα μέτρα που θα μας κρατήσουν μακριά από τους κινηματογράφους.

Σε αντίθεση, άλλωστε, με άλλα blockbusters του “καιρού της πανδημίας”, το No Time To Die θα προβάλλεται αποκλειστικά στους κινηματογράφους τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2021.Όπως και να ‘χει, θυμηθήκαμε το No Time To Die με αφορμή το νέο teaser που δημοσίευσε η παραγωγή και φυσικά ποτέ δεν λέμε όχι.

Το No Time to Die είναι η 25 ταινία με τον δημοφιλή ήρωα και βασίζεται σε σενάριο των Neal Purvis, Robert Wade και Phoebe Waller-Bridge. Σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga και η υπόθεση ακολουθεί τον συνταξιούχο James Bond σε μια νέα περιπέτεια μετά από παρότρυνση του φίλου από τη CIA, Felix Leiter, προκειμένου να εντοπίσουν έναν απαχθέντα επιστήμονα. Κεντρικός κακός είναι ο μυστηριώδης Safin (τον ενσαρκώνει ο Rami Malek), ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάποιους δεσμούς με μια πρώην αγαπητικιά του James Bond, την Dr. Madeleine Swann.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading