Nokia 701, το πιο φωτεινό κινητό στον κόσμο

Το δεύτερο smartphone με λειτουργικό σύστημα Symbian Belle, ακούει στο όνομα Nokia 701 και διαθέτει τη φωτεινότερη οθόνη κινητού στον κόσμο!

Μεταξύ άλλων, προσφέρει άριστη απόδοση γραφικών, ανανεωμένο UI και όλα αυτά σε συνδυασμό με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όπως το μικρότερο αδερφάκι του, Nokia 700, έτσι και το Nokia 701 διαθέτει  επεξεργαστή 1 GHz, WiFi, NFC και ραδιόφωνο. Οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες και συγκεκριμένα 11 x 56.8 x 117.3 mm, ενώ ζυγίζει 131g.

Αυτό όμως που αναμφίβολα κάνει το κινητό να ξεχωρίζει είναι η οθόνη του. Πρόκειται για μια IPS LCD οθόνη 3.5" με τεχνολογία ClearBlack που δημιουργεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό φωτεινότητας και αντίθεσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το smartphone με τη φωτεινότερη οθόνη στον κόσμο, ενώ οι χρήστες του δε χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν σπασίματα η γρατζουνιές, αφού περιβάλλεται από Corning Gorilla Glass.

Πίσω από την οθόνη, κρύβεται ένας ολοκαίνουριος επεξεργαστής γραφικών που προσφέρει τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση γραφικών από τα προηγούμενα Symbian μοντέλα της Nokia.

Η full focus φωτογραφική μηχανή 8Mpixels με διπλό LED flash καθώς και η δεύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής συμπληρώνουν τα υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Τέλος, η μπαταρία του έχει χρόνο αναμονής 17 ώρες σε ομιλία και 550 ώρες σε standby.

Το Nokia 701 αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2011 (μαζί με το Nokia 700) στην τιμή των €290.


Nokia 701 - World's brightest smartphone with... by TechGear

[πηγή nokia]
Loading