Η OnePlus κατάφερε να χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στον χώρο των smartphones σημειώνοντας σημαντικές πωλήσεις, παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις λίγα χρόνια ζωής, και αρκετός κόσμος περιμένει την επόμενη κίνηση της εταιρείας για το 2017. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με το OnePlus 4 (αυθαίρετη ονομασία), αλλά οι σχεδιαστές της ομάδας DBS Designing θεωρούν ότι και αυτή θα επιχειρήσει να κατασκευάσει ένα smartphone με bezel-less οθόνη.

Οι σχεδιαστές βασίστηκαν στον σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων της OnePlus για να δημιουργήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον concept για το επόμενο OnePlus, για το οποίο φαντάζονται οθόνη 5.5'' ανάλυσης QHD που θα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψη, επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 18MP + 18MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Lineage OS (η νέα εποχή για το CyanogenMod), ενώ η μπαταρία θα υποστηρίζει την τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης DASH.

Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για concept που βασίζεται στη φαντασία των σχεδιαστών, επομένως, κρατήστε μικρό καλάθι και απλά απολαύστε το video:

[via]

Advertisements