Robert Altman: Απεβίωσε ο συνιδρυτής και CEO της ZeniMax Media

Μια δυσάρεστη είδηση από τον χώρο του gaming, καθώς η Bethesda ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι απεβίωσε ο συνιδρυτής, CEO και πρόεδρος της ZeniMax Media, κ. Robert A. Altman σε ηλικία 74 ετών.

Ο Altman έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο (εργαζόταν ως δικηγόρος μέχρι το 1999). Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Christopher Weaver για να ιδρύσουν μαζί τη ZeniMax Media και στα χρόνια που ακολούθησαν κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας του gaming.

Ήδη έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους πληθώρα σημαντικών προσωπικοτήτων του τομέα της τεχνολογίας και του gaming, συμπεριλαμβανομένων του CEO της Microsoft, κ. Satya Nadella, και του επικεφαλής του τμήματος Xbox, κ. Phil Spencer.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft έχει συμφωνήσει με τη ZeniMax Media για να προχωρήσει σε εξαγορά της στα $7.5 δισ., και περιμένει την έγκριση των αρμόδιων αρχών προκειμένου να επικυρωθεί οριστικά η πώληση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading