Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του Samsung Developer Conference το San Francisco (7 Νοεμβρίου), όπου τελειώνουν οριστικά τα ψέμματα. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το περιβάλλον χρήσης του επερχόμενου αναδιπλώμενου smartphone (πιθανή ονομασία Samsung Galaxy F) και ίσως κάποια από τα επίσημα σχέδια (όχι πραγματική συσκευή).

Σήμερα μας έρχονται ορισμένες νέες πληροφορίες από την Κορέα, που θέλουν τη Samsung να καταλήγει στην οριστική μορφή της συσκευής και να βρίσκεται ένα βήμα πριν την εκκίνηση της μαζικής παραγωγής του, αλλά επειδή πρόκειται για πειραματικό μοντέλο, αυτή δεν θα ξεπεράσει σε πρώτη φάση τα 100.000 τεμάχια και οι πωλήσεις για τον πρώτο χρόνο εκτιμώνται στο 1 εκατ. από την εταιρεία.

Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεραστούν από την εταιρεία, μιας και πρόκειται για μια κατασκευή υψηλού ρίσκου χωρίς να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την υποδοχή που θα βρει μια τέτοια συσκευή στην αγορά. Σαν ιδεά σίγουρα ακούγεται εξωτικό ένα αναδιπλώμενο smartphone, αλλά η πραγματικότητα ίσως απέχει αρκετά από αυτό που φανταζόμαστε, καθώς αναμένεται με αρκετά μεγάλο πάχος και με τιμή σίγουρα υψηλότερη από αυτές της premium κατηγορίας.

Ειδικά για τα δύο τελευταία, πάχος και τιμή, λέγεται ότι αυξήθηκαν όταν η Samsung κατέληξε στον συνδυασμό οθονών μεγέθος 4.6'' και 7.3''. Όταν η συσκευή θα είναι κλειστή, η μεγάλη οθόνη θα είναι ανενεργή, αλλά θα μπορείς να χρησιμοποιείς τη μικρότερη από την εξωτερική πλευρά.

Σε γενικές γραμμές αναμένουμε ένα υβριδικό 2-σε-1 smartphone/tablet, όπου ο μεντεσές θα κλείνει σε βήματα και θα αφήνει ένα μικρό κενό μεταξύ των δύο μισών της εσωτερικής οθόνης όταν είναι διπλωμένη για να μην ακουμπούν μεταξύ τους.

[via]

Advertisements