Τέλος τα ψέμματα. Η Samsung ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα διοργανώσει Unpacked Event για την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note8 στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη με ένα GIF στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το οποίο συνοδεύεται από το moto "η απόλυτη συσκευή για multitasking για αυτούς που θέλουν να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα με το τηλέφωνο τους".

Σχεδόν ταυτόχρονα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και ορισμένα επίσημα renders που εκμαίευσε η ιστοσελίδα BGR από κατασκευαστές θηκών. Ουσιαστικά μας επιβεβαιώνουν ότι θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με αυτήν των Galaxy S8/S8+.

Από προηγούμενες φήμες ακούγεται ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα διαθέτει bezel-less οθόνη 6.4” Super AMOLED ανάλυσης 4K (3840 x 2160) με υποστήριξη γραφίδας, επεξεργαστή Snapdragon 835/836 ή Exynos 9810, 6GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, διπλή κάμερα (13MP + 13MP), ξεχωριστό κουμπί για ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού Bixby και θα διατηρήσει την υποδοχής 3.5mm για ακουστικά.

 

Advertisements