Samsung Galaxy S20 FE: Η premium κατηγορία είναι πλέον στο χέρι σου


Εκτός από κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και ηγέτης στον χώρο των smartphones, η Samsung ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας της για το γεγονός ότι δεν επαναπαύεται στις επιτυχίες της. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται ότι οι εποχές αλλάζουν, είναι πάντοτε ανοικτή να ακούσει και να λάβει υπόψιν της τις απόψεις των καταναλωτών, και δεν διστάζει να υιοθετήσει πολλές από τις προτάσεις τους στην κατασκευή νέων συσκευών. Ειδικά η φετινή δυσάρεστη συγκυρία με την πανδημία COVID19 έχει μεταλλάξει το τοπίο της αγοράς και τις ανάγκες των χρηστών, επομένως, ήταν αναγκαίο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο!

Ο στόχος της Samsung ήταν να δημιουργήσει ένα premium smartphone που θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών σε όλους τους τομείς: από τον σχεδιασμό και την κατασκευή, μέχρι τη λειτουργικότητα και την απόδοση. Αυτό δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE), το οποίο όπως υποδηλώνει η ονομασία του συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά της οικογένειας Galaxy S20 με λειτουργίες που πραγματικά ζητούν οι χρήστες, ενώ ξεχωρίζει και για την εξαιρετική τιμή του.

samsung-galaxy-s20-fe-adv-2.jpg

Το Samsung Galaxy S20 FE διαθέτει τον ίδιο premium επεξεργαστή και την εντυπωσιακή οθόνη με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz της οικογένειας Galaxy S20, η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, και η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας με μία φόρτιση.

Ας το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

samsung-galaxy-s20-fe-adv-6.jpg

Οθόνη

Φτιαγμένο για να εξυπηρετήσει πλήρως τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, το Samsung Galaxy S20 FE σε κερδίζει αμέσως με την εντυπωσιακή οθόνη 6.5’’ Infinity-O Super AMOLED ανάλυσης FHD+, η οποία υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης της εικόνας με συχνότητα 120Hz για μια απίστευτα ομαλή εμπειρία χρήσης και θέασης. Επίσης, οι gamers απολαμβάνουν εξαιρετική απόκριση στις κινήσεις τους διότι το panel αναγνωρίζει τα αγγίγματα με συχνότητα 240Hz, ενώ όσοι συνδυάσουν τη συσκευή τους με τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live θα διαγράψουν από το λεξιλόγιο τους τη λέξη “καθυστέρηση” στη μετάδοση του ήχου μέσω του Game Mode που ενεργοποιείται από την εφαρμογή Galaxy Wearable.

Hardware

Στην καρδιά του Galaxy S20 FE βρίσκεται τοποθετημένος πανίσχυρος octa-core επεξεργαστής με ενσωματωμένο 5G ready modem για κορυφαία απόδοση και υποστήριξη των ταχύτατων δικτύων νέας γενιάς (στην Ελλάδα από το 2021), 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικός χώρος με δυνατότητα επέκτασης έως 1TB για να χωρέσεις όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που συλλαμβάνεις με την εξαιρετική κάμερα του.

samsung-galaxy-s20-fe-adv-5.jpg

Ασφάλεια

Φυσικά, δεν λείπει η πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox που εξασφαλίζει την προστασία και την ασφάλεια του χρήστη, ενώ έχει ενσωματωθεί και επεξεργαστής ειδικά σχεδιασμένος για θέματα ασφαλείας που αποκρούει ακόμα και τις πιο προηγμένες απειλές σε επίπεδο hardware. Από πλευράς χρήστη είναι εφικτό να ξεκλειδώνει τη συσκευή του μέσω του ταχύτατου οπτικού αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Κάμερα

Από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που απασχολούν τους χρήστες και η Samsung δεν θα μπορούσε να μη βάλει τα δυνατά της για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους.

Στην τριπλή πίσω κάμερα βρίσκουμε κύριο αισθητήρα 12MP f/1.8 με τεχνολογίες Dual Pixel AF και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη βοήθεια και του ξεχωριστού Night Mode, αλλά και σταθερότατες λήψεις video με ενεργοποίηση της λειτουργίας Super Steady.

Remote file

Μαζί του υπάρχει δεύτερος αισθητήρας 12MP f/2.2 με υπερευρυγώνιο φακό 123° για να φωτογραφίζεις τοπία με απίστευτη καθαρότητα και λεπτομέρεια σε μεγαλύτερο εύρος από ό,τι πιάνει το ανθρώπινο μάτι, ενώ ο τρίτος αισθητήρας 8MP f/2.4 με τηλεφακό σου προσφέρει 3x οπτικό zoom χωρίς καμία αλλοίωση στην εικόνα και την τρομερή λειτουργία Space Zoom για έως 30x zoom που ξεκλειδώνει μοναδικές φωτογραφικές δυνατότητες από μεγάλη απόσταση.

Δεν λείπει η προηγμένη τεχνολογία AI που βοηθά τον χρήση αναγνωρίζοντας άμεσα πολλά σενάρια εικόνας για να βελτιστοποιήσει τις λήψεις σου αυτόματα, ενώ συμμετέχει ενεργά στην πρωτοποριακή λειτουργία Single Take που ενεργοποιεί ταυτόχρονα όλους τους αισθητήρες για να τραβήξει με μιας έως 14 φωτογραφίες και videos ανάλογα με τον χρόνο έκθεσης που επιλέγει ο χρήστης.

Για τις ανάγκες των selfies, η Samsung τοποθέτησε αισθητήρα 32MP f/2.2 στην οπή κεντρικά επάνω της οθόνης και σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Tetra-bining (συνένωση 4 pixels σε 1) και Re-mosaic Algorithm (διαφορετική χαρτογράφηση των pixels σε εναλλακτική χρωματική διάταξη) βελτιώνει δραματικά την ποιότητα της λήψης σε συνθήκες χαμηλού ή πολύ έντονου φωτισμού αντίστοιχα.

Remote file

Αυτονομία

Δεν αρκεί απλά να προσφέρεις κορυφαίες δυνατότητες σε μια συσκευή εάν ταυτόχρονα δεν εξασφαλίζεις πως η μπαταρία της αντέχει αρκετά για να μην αναζητά ο χρήστης τον φορτιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Samsung το γνωρίζει καλά αυτό και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτιστοποίηση του λογισμικού και του hardware, προκειμένου η μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh του Galaxy S20 FE να βγάζει με άνεση μια ολόκληρη ημέρα έντονης χρήσης. Συν τοις άλλοις, υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης για να γεμίζεις τις άλλες περιφερειακές συμβατές συσκευές. Αρκεί να τοποθετήσεις τις τελευταίες στο πίσω μέρος του Galaxy S20 FE και ξεκινά η φόρτιση τους.

samsung-galaxy-s20-fe-adv-8.jpg

Επίλογος

Το Samsung Galaxy S20 FE αποτελεί κορυφαία λύση για όλους τους χρήστες, καθώς συνδυάζει κορυφαία premium χαρακτηριστικά με μια πανέμορφη κατασκευή που είναι διαθέσιμη σε 6 αποχρώσεις (Cloud Navy, Cloud Red, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud White και Cloud Orange) και σε πολύ καλή τιμή. Θέτει υποψηφιότητα για smartphone της χρονιάς!

Sponsored by Samsung

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading