Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition για τους αθλητές των Χειμερικών Ολυμπιακών Αγώνων

Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, φέρνει την προηγμένη τεχνολογία φορητών συσκευών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο συνδέοντας τους αθλητές με το φίλαθλο κοινό των Ολυμπιακών αγώνων, μέσα από τον αθλητισμό και τα κοινά πάθη που τους ενώνουν. Η Samsung σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, προωθεί τη δύναμη του αθλητισμού, ενώνει την παγκόσμια κοινότητα με νέους και καινοτόμους τρόπους και ενισχύει την Ολυμπιακή εμπειρία μέσω τεχνολογίας αιχμής.

Η προωθητική δράση της Samsung για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο περιλαμβάνει την ανακοίνωση των αθλητών του Samsung Galaxy Team, το Virtual Media Center, την ψηφιακή έκθεση Samsung Olympic Games στο Galaxy House που ενσωματώνεται στον 3D ψηφιακό κόσμο της εφαρμογής Zepeto και την καμπάνια #CheerTogether. Ακόμη, η Samsung δημιούργησε τις περιορισμένης έκδοσης συσκευές Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition, που θα διατεθούν σε όλους τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές.

Η Samsung αναδεικνύει την καινοτομία των φορητών συσκευών με το Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition

Η Samsung, ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, θα προμηθεύσει για ακόμη μια φορά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές με ειδικές εκδόσεις φορητών συσκευών. Το αποκλειστικό Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition θα βελτιώσει την εμπειρία των αθλητών και θα τους επιτρέψει να παραμένουν συνδεδεμένοι με την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές τους αλλά και να απαθανατίζουν τις αναμνήσεις και τον ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Επιπλέον, οι φορητές Samsung συσκευές που διατίθενται περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τους αθλητές της διοργάνωσης. Οι συσκευές ενσωματώνουν όλες τις προηγμένες λειτουργίες καινοτομίας του Samsung Galaxy Z Flip3, όπως είναι η εξελιγμένη λειτουργία κάμερας για τη λήψη και την κοινή χρήση φωτογραφιών και το Samsung Knox, την κορυφαία πλατφόρμα ασφαλείας που εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία smartphone.

Ως προς το σχεδιασμό του, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic and Paralympic Edition αποτελείται από ένα λείο λευκό σώμα με χρυσό μεταλλικό σκελετό, ενώ το λογότυπο της Samsung και της Διεθνούς Ολυμπιακής ή Παραολυμπιακής Επιτροπής βρίσκεται χαραγμένο στο πίσω μέρος.

samsung-beijing-2022.jpg

Το Samsung Galaxy Team ενώνεται και ξεδιπλώνει νέες δυνατότητες και συνδέσεις

H ομάδα του Samsung Galaxy, οι ελπιδοφόροι αθλητές της Samsung, αντιπροσωπεύουν τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει μια παγκόσμια ομάδα αθλητών που τους ενώνει το σύνθημα “United by Passion” και αντανακλά το Ολυμπιακό πνεύμα.

Για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022 στο Πεκίνο, η Samsung συμπράττει με 15 αθλητές παγκόσμιας κλάσης που εκπροσωπούν εννέα έθνη και διαφορετικά αθλήματα, αψηφούν τα εμπόδια και εμπνέουν τον κόσμο με τις αθλητικές τους επιδόσεις τους αλλά και την εκτός γηπέδου συνεισφορά τους στις κοινότητές τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι αθλητές του Samsung Galaxy Team θα αποτελούν τους πρεσβευτές της καμπάνιας «United by Passion» της Samsung. Το Samsung Galaxy Team θα παρουσιάσει τα δικά του μοναδικά “Passion Stories”, τις ιστορίες που καθόρισαν αυτό που είναι σήμερα και όλα όσα τους διαμόρφωσαν εκτός του αθλητισμού.

Η ψηφιακή τεχνολογία της Samsung ενισχύει την εμπειρία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

Συνεχίζοντας την ψηφιακή προσέγγιση από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, η Samsung παρουσίασε μια νέα ψηφιακή εμπειρία όπου μοιράζεται τελευταία νέα, πληροφορίες και διαδραστικό περιεχόμενο ώστε να φέρει το φίλαθλο κοινό και τα μέσα ενημέρωσης πιο κοντά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022 στο Πεκίνο.

Το Virtual Media Center που δημιούργησε η εταιρεία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο ενσωματώνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό, ενώ διαθέτει και Κέντρο Τύπου με καθημερινές ειδήσεις και πληροφορίες. Παράλληλα, στο Galaxy Showroom μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα τελευταία προϊόντα της Samsung, όπως το Galaxy Z Flip3 5G Olympic edition, αλλά και να πάρει μια πρώτη γεύση από τις επερχόμενες κυκλοφορίες προϊόντων. Ακόμη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του #SharingBeijing2022, οι επισκέπτες και οι εκπρόσωποι των μέσων μπορούν να ζήσουν, να αποτυπώσουν και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους καθώς και να παρακολουθήσουν την έναρξη της καμπάνιας #CheerTogether της Samsung, που επιτρέπει στους απομακρυσμένους θεατές των αγωνισμάτων να επευφημούν τους αγαπημένους τους αθλητές με τη δύναμη του Samsung Galaxy. Τέλος, μέσα από την εφαρμογή Samsung Health το κοινό μπορεί να συμμετέχει στην κοινή ψηφιακή πρόκληση από τη Samsung και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με τίτλο #StrongerTogether, που καλεί τους λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων να συμμετέχουν σε ένα ομαδικό περπάτημα για να νιώσουν όλοι μαζί πιο δυνατοί.

Κατά τη διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, η Samsung θα πραγματοποιήσει το Samsung Olympic Games Showcase. Μέρος αυτής της δράσης, αποτελεί η κυκλοφορία νέων προωθητικών pin, που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση και προορίζονται για τους αθλητές και το κοινό της διοργάνωσης. Ακόμη, το Samsung Athletes Lounge επιστρέφει με πολλές δραστηριότητες για τους αθλητές, προσφέροντάς τους διασκέδαση και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η Samsung ενισχύει το Virtual Samsung Olympic Games Showcase μέσω της τεχνολογίας και αναδεικνύει ψηφιακά την Ολυμπιακή ‘Έκθεση στο Salitun. Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες να επισκεφθούν το Salitun Showcase και να απολαύσουν νέες ψηφιακές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, επισκεφθείτε www.samsungmobilepress.com/beijing2022

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading