Samsung Galaxy Z Fold 2: Μεγάλη διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών

Πληθαίνουν οι πληροφορίες για το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold 2, τη δεύτερη γενιά του αναδιπλούμενου smartphone που πιθανότατα θα παρουσιαστεί μαζί με τη σειρά Samsung Galaxy Note 20 και το Samsung Galaxy Z Flip 5G στο Unpacked Event της 5ης Αυγούστου 2020. Αυτή τη φορά είναι η κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews που αποκαλύπτει τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Z Fold 2 αναμένεται με εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 7.7’’ Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz που είναι μεν επικαλυμμένη με το Ultra Thin Glass, αλλά θα είναι πιο λεπτή και πιο οικονομική από αυτήν που χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη γενιά, διότι η Samsung κατάφερε να ενσωματώσει το κύκλωμα αφής στο OLED panel (τεχνολογία Y-OCTA). Επίσης, παρά την αρχική φημολογία, είναι αρκετά πιθανό πως δεν θα υποστηρίζει γραφίδα S Pen. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική οθόνη, ένα από τα μειονεκτήματα του πρώτου Galaxy Fold, η Samsung θα τη μεγαλώσει αρκετά μιας και θα δούμε panel 6.23’’ (αντί 4.3’’).

samsung-galaxy-z-fold-2-leak.jpg

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το ETNews καταγράφει κύριο αισθητήρα 12MP για την πίσω κάμερα + 12MP ultrawide + 64MP telephoto με 3x υβριδικό zoom, selfie κάμερα στην εσωτερική οθόνη 10MP και selfie κάμερα 10MP στην εξωτερική οθόνη, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 865+, 12GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και διπλή μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 4365mAh με φορτιστή 25W (ασύρματη φόρτιση 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιστη). Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 10 με One UI 2.5.

[via]

Loading