Samsung: Η πρώτη under-display κάμερα της εταιρείας θα έρθει σε laptop [Video]

Η ZTE κατάφερε να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής που κυκλοφορεί συσκευή με under-display εμπρόσθια κάμερα (βλ. ZTE Axon 20 5G), αλλά γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι πειραματίζονται με παρόμοιες τεχνολογίες και άλλες εταιρείες, όπως η Xiaomi και η Oppo.

Η Samsung, πάντως, δεν βιάζεται να φέρει τη δική της τεχνολογία στα smartphones και μάλιστα θα κάνει την αρχή από την κατηγορία των laptops. Το τμήμα Samsung Display έδειξε ένα preview του επερχόμενου Samsung Blade Bezel laptop στο κινέζικο δίκτυο Weibo και ένα από τα χαρακτηριστικά του θα είναι η under-display κάμερα!

Το Samsung Blade Bezel θα διαθέτει οθόνη OLED που θα καταλαμβάνει το 93% της πρόσοψης για μια όσο το δυνατόν bezel-less εμπειρία, με το πάχος του panel να μη ξεπερνά το 1mm και να ζυγίζει μόλις 130gr. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ελαφρύ και λεπτό προϊόν.

Δεν έχουν γίνει άλλες πληροφορίες γνωστές, οπότε θα μείνουμε με το παρακάτω video:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading