Samsung ISOCELL JN1: Ο μικρότερος αισθητήρας 50MP στον κόσμο

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τον νέο αισθητήρα κάμερας ISOCELL JN1 50MP, ο οποίος ξεχωρίζει για το γεγονός ότι είναι ο μικρότερος σε μέγεθος αισθητήρας τέτοιας ανάλυσης με pixel στα 0.64μm ούτως ώστε να μικρύνει ακόμη περισσότερο το πάχος του camera module που χρησιμοποιεί η εταιρεία στις συσκευές της.

samsung-isocell-jn1-2.jpg

Ο Samsung ISOCELL JN1 50MP έχει μέγεθος 1/2.76’’ και υποστηρίζει τις τεχνολογίες ISOCELL 2.0, Smart ISO, Double Super PDAF, προσφέρει 16% μεγαλύτερη ευαισθησία στην απορρόφηση του φωτός για βελτιωμένες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και 4-σε-1 pixel binning για λήψεις σε ανάλυση 12.5MP.

Χάριν στην τεχνολογία Double Super PDAF διπλασιάζεται η πυκνότητα των pixels που χρησιμοποιούνται στην αυτόματη εστίαση για 60% μεγαλύτερη ακρίβεια σε χαμηλό φωτισμό. Σε ό,τι αφορά τη λήψη video, ο ISOCELL JN1 υποστηρίζει ανάλυση 4K στα 60fps και slow-motion σε ανάλυση 1080p στα 240fps.

samsung-isocell-jn1-1.jpg

Ο νέος Samsung ISOCELL JN1 αναμένεται ότι θα βρει τον δρόμο του σε πληθώρα mid-range συσκευών που θα κυκλοφορήσουν από διάφορους κατασκευαστές μέσα στους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Samsung]

Loading